RMA obrazec

UVI Gear politika vračila

POLITIKA VRAČILA

Izvajamo 14-dnevno politiko vračila blaga, kar pomeni, da se lahko vsi izdelki, kupljeni na tej spletni strani, vrnejo v roku 14 dneh po prevzemu blaga. V roku 14 dni, odkar ste prejeli izdelek, morate z nami stopiti v kontakt in produkt vrniti na naš naslov, brez nepotrebnih zamud.

Izdelke je potrebno vrniti v enakem stanju in originalni embalaži, kot so bili poslani.

Če izdelek nima napake in se ne odpre (če ste si premislili glede nakupa oziroma če ste nezadovoljni z izdelkom iz drugih razlogov), bodo stroški dostave padli na vas. V tem primeru je vaša odgovornost, da paket varno prispe do nas, zato priporočamo, da uporabite kurirsko službo, kjer je mogoče slediti pošiljki.

Če je izdelek ob prejemu napačen ali poškodovan, se obrnite na nas preko našega RMA obrazca spodaj in vam bomo pomagali.

Pridržujemo si pravico do delnega vračila v primerih, ko izdelek ni v neporabljenem stanju, je poškodovan ali manjkajo deli, ki niso posledica naše napake.

KAKO DELUJEJO VRAČILA

Pišite nam preko RMA obrazca na naši strani in k sporočilu priložite račun kot dokazilo o nakupu. Prosimo tudi, da napišite razlog vrnitve blaga.

Nato vas bomo čim hitreje obvestili o tem, kam poslati izdelek.

Takoj, ko prejmemo izdelek in opravimo pregled, vas bomo obvestili o naši odločitvi.

Če je vračilo odobreno, bomo na vašo kreditno kartico ali izvirni način plačila nakazali denar.

Če je izdelek poškodovan, ni v prvotnem stanju ali ima manjkajoče dele, pa vas bomo o tem obvestili in obrazložili, če ste upravičeni do delnega povračila. Odločitve o delnem povračilu so odvisne od primera do primera, saj je potrebno oceniti resnost škode ali pomanjkanja delov.

RMA OBRAZEC