RMA obrazec

UVI politika vračila


Izvajamo 14-dnevno politiko vračila blaga, kar pomeni, da se lahko vsi izdelki, kupljeni na tej spletni strani, vrnejo v roku 14 dni po prevzemu blaga. Produkt morate vrniti na naš naslov brez nepotrebnih zamud. Izdelke je potrebno vrniti v enakem stanju in originalni embalaži, kot so bili poslani.

Če izdelek nima napake in ni bil odprt, stroške dostave krijemo mi.  V tem primeru je vaša odgovornost, da paket varno prispe do nas, zato priporočamo, da uporabite kurirsko službo, kjer je mogoče slediti pošiljki.

Če je izdelek ob prejemu napačen ali poškodovan, se obrnite na nas preko spodnjega RMA obrazca in vam bomo pomagali. Takoj, ko prejmemo izdelek in opravimo pregled, vas bomo obvestili o naši odločitvi. Pridržujemo si pravico do delnega vračila v primerih, ko je izdelek v že uporabljenem stanju, je poškodovan ali manjkajo deli, ki niso posledica naše napake.

V primeru reklamacije ali vračila blaga prosimo, da obiščete naš center za pomoč preko spodnjega gumba ali se obrnite na [email protected]

Oddaj zahtevek