Po več mesecih razvoja in iskanje prave oblike za miško UVI Lust je del naše ekipe zelo močno pogrešal občutek gume oziroma proti zdrsne površine, katere najdemo pri večini mišk. Hitro se nam je porodila ideja, da ustvarimo posebno proti zdrsno površino, katero je enostavno namestiti, zamenjati oziroma odstraniti v kolikor vam ne odgovarja. Verjamemo, da smo našli pravi material, ki j ravno dovolj prožen, lahek in enostaven za namestitev in zamenjavo. Po večtedenskih testiranjih in prilagajanjih je bil rojen revolucionarni UVI Gear Stickrz, ki omogoči dodatne opcije na vaši ultralahki UVI Lust miški. Komplet UVI Gear Stickrz je že vključen ob nakupu UVI Gear Lust miške!

Namestitev UVI Gear Stickrz je povsem preprosta. V paketu prejmete dve nalepki (levi in desni) kateri enostavno odlepite in namestite na levo in desno stran miške. UVI Stickrz je zasnovan z mislijo, da ga lahko preoblikujete (enostavno obrežete) in pa lahko odlepite in ponovno prilepite do 3x, tako boste zagotovo našli pravi položaj. Bodite pazljivi, da se lepilo ne dotika umazanih in prašnih površin kajti ne moremo garantirati, da bo nalepka po tem imela enako pričakovano moč po tem ko jo nalepite na želeno mesto. Na spodnji sliki lahko vidite naš priporočen položaj, večja nalepka je predvidena za desno stran miške.

UVI Gear Stickrz je primeren tudi za ostale miške. V primeru preoblikovanja (rezanja) uporabite škarje za papir, ki naj bodo ustrezno vzdrževane in ostre, da lahko opravite precizen rez. Pri nakupu UVI Lust miške prejmete v paketu tudi dodatne nogice za miško, ki jih je priporočljivo menjati po letu uporabe oziroma po vidnih poškodbah (večje udrtine oziroma zareze globine več kot 1mm) nogic.