Preden začnete poseg v notranjost miške se morate zavedati, da boste s posegom izgubili možnost uveljavljanja garancije v primeru, da pride do poškodbe miške. Prav tako se morate zavedati, da boste z odstranitvijo zaščitne plastike miški odvzeli zaščito, ki jo ščiti pred prahom, vodo in raznimi drobci smeti, ki lahko onemogočijo delovanje miške.

Po večmesečnih testiranjih smo prišli do zaključka, da je idealna teža miške 63 gramov. Toda glede na trend vedno lažjih mišk smo UVI Lust zasnovali tako, da se lahko odstrani zaščitna plastika in tako se teža miške zmanjša na 57 gramov. Spodaj najdete vodič takšnega posega.

Imejte v mislih, da je miška narejena iz posebne plastike, ki je lažja, a hkrati tudi malenkost krhkejša od navadne plastike. V nobenem koraku NI potrebna večja sila! Preden se lotite posega, nujno preberite in preglejte vse spodnje posnetke!

1. Odstranite drsne nogice

S pomočjo noža ali podobnim koničastim predmetom ločite ZADNJE drsne nogice od plastike. Drsne nogice niso več uporabne, dodatne nogice pa ste dobili ob nakupu miške. V primeru, da ste jih že porabili, lahko vedno naročite nove.

2. Odvijte vijaka

Po odstranitvi nogic boste spodaj videli 2 vijaka, ki skupaj držita miško. Previdno ju odvijte in odstranite.

3. Odprite miško

Miško spodaj nežno dvignite ter nežno potegnite navzdol (cca 1 cm), kar bo ločilo spodnji del miške od zgornjega.

4. Odvijte zaščitno plastiko

Ko boste odprli miško, boste v njej našli dodatno zaščitno plastiko. Dodatna plastika je pritrjena z enim vijakom na zgornjem delu.

5. Odstranite zaščitno plastiko

Pri tem koraku bo treba uporabiti malce več sile. Najprej si umaknite desna gumba, potem pa plastiko rahlo nagnite in počasi, z malce več sile potegnite ven in z dvigom navzgor odpnite še zadnji del plastike.

6. Spojite spodnji in zgornji del.

Spodnji in zgornji del lepo poravnajte z zamikom cca 1 cm in potem rahlo porinite naprej, da sprednji del zdrsne na svoje mesto.

7. Privijte vijaka pod drstnimi nogicami

Ko boste miško sestavili nazaj skupaj, privijte nazaj ista dva vijaka, ki ste ju odvili v 2. koraku.

8. Nalepite nove drsne nogice

Po tem, ko odlepite nogice, pazite, da se ne dotikate lepila. Najprej poravnajte zgornji del nogice v vdolbinico, nato pa spustite, in ko ste zadovoljni s poravnavo, pritisnite po vsej površini, da se zalepi.